Predstaviti se znači pokušati objasniti svoju misao u bojama.

Naš portfolio

Ključ je u nama, a mapa radova put do istoga.

Naši partneri raznih su profila i poslovnih ideja, želja i potreba, i kao takvi čine nas kompaktnim i cjelovitim timom fokusiranim samo na ispunjavanje klijentovih želja i potreba.

img

Nagradnjača (nagradnjaca.hr)

Zadnji samostalni projektkoji ujedno predstavlja novitet u promoviranju i prezentaciji ali na prepoznatljiv način. Igre od 0 do 24 gdje članovi dnevnim skupljanjem bodova osvajaju vrijedne nagrade zabavljajući se i educirajući!

img

img

Andragoško učilište (andagosko-uciliste.hr)

Privatno učilište informativnog i uslužnog karaktera sa svim svojim djelatnostima, kao i velikom materijom nastavnih pisama, uz redovite objave novosti čine kompletnu cjelinu usluga.

img

img

Trgovački centar Prima3 Split (prima3.hr)

Službene stranice trgovačkog centra sa osvježenim i preglednijim stranicama i iznad svega informativnijim, a sve kako bi užitak kupovine time bio veći i ugodniji. Provjerite sve trgovine, novosti i akcije Prima 3 centra.

img

img

Sirarna Marinčič (sirarna-marincic.com)

Stranice slovenskog OPG-a (kmetije) i sirarne Marinčič koje pružaju uvid u privatnu farmu koza, kao i kompletnu uslugu domaćih i EKO proizvoda! Galerija slika koja nudi uvid u poslovanje, kao ostali info podaci čine ponudu sirarne kompletnu.

img

img

Moje obrazovanje (mojeobrazovanje.hr)

Velika baza ustanova za obrazovanje, kao i profilirana tražilica čine jezgru usmjerenog portala, koji zajedno sa Andragoškom stranicom kao vlasnikom daju dodatnu dimenziju.

img

img

Poslovna rješenja (twistedstudios.hr)

Primjer gotovih poslovnih rješenja tako idealnih za prezentacije uslužno proizvodnih djelatnosti svih profila.

img

Ključne riječi

Pametne crtice

Izazov stvara ovisnost, ovisnost dosljednost ideje..

-M. W., web dizajner